• Bondifly blauw
  Bondifly blauw
 • Bondifly roze
  Bondifly roze
 • Nieuwe kleur

  Bondifly lime
  Bondifly lime
 • Bondifly peach
  Bondifly peach

Te vroeg geboren baby'tjes hebben vaak een lastige start. Ouders, vrienden en familieleden doen er vanzelfsprekend alles aan om dit kleine wereldwonder zo goed mogelijk te helpen in deze moeilijke periode. Het kindje moet zich veilig, geborgen en vertrouwd kunnen voelen en al in de couveuse een band krijgen met de ouders of verzorgers. Bondifly kan daarbij een grote steun zijn. 

Grijptouwtjes
De kleine handjes van vroeg geboren baby's zijn altijd op zoek naar iets stevigs om vast te grijpen. Ze grijpen vaak naar de sonde of zuurstofslang. Dit kan veel pijn doen omdat er een pleister aan vastzit. Wanneer Bondifly steeds in de buurt van de sonde ligt, kan de baby op "onderzoek" gaan zonder pijn en de sonde blijft op zijn plaats. Bondifly bevredigt de natuurlijke grijpbehoefte, voorkomt pijn en vermindert stress.

Geurdoek
Binding met vader en moeder stimuleert de ontwikkeling van de hersenen van een baby. Bondifly versterkt deze band met de ouders. Een uitneembare vleugel brengt als geurdoek een "stukje vader of moeder in de couveuse. Deze vleugel is gemaakt van 100% katoenen velours en kan door de moeder in haar beha of door de vader onder zijn shirt gedragen worden. Zo neem de zachte stof hun geur op.

Deken
Vroeg geboren baby's voelen zich vaak het fijnst als ze zijn ingestopt. Het lichaam en de vleugels zijn een dekentje voor de baby. Een vroeg geboren baby wil graag rondom stof voelen. Wanneer de baby in een couveuse-nest ligt, ontstaat vaak een lege ruimte tussen het couveuse-nest en het buikje van de baby. Het hoofdje van Bondifly kan de ruimte tussen het buikje en het couveuse-nest vullen. Het hoofdje als opvulling tussen het couveuse-nest en het buikje van de baby.

© 2009 - 2018 Zus & Kado Kraamkado met naam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie