Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Zus & Kado onderdeel van Rudobe (hierna ‘Zus & Kado’) goederen uit haar webwinkel aan een opdrachtgever (hierna ‘Opdrachtgever’) levert. Afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Door te bestellen gaat de Opdrachtgever automatisch akkoord met deze voorwaarden. Alle door Opdrachtgever aan Zus & Kado verstrekte opdrachten worden uitsluitend aanvaard en uitgevoerd door Zus & Kado.

Persoonsgegevens
De persoonsgegevens van de Opdrachtgever worden uitsluitend gebruikt in het klanten systeem van Zus & Kado. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Prijzen
Alle prijzen zijn in euro`s inclusief 21% B.T.W en exclusief eventuele verzendkosten. Zus & Kado is niet aansprakelijk voor foutief weergegeven prijzen als gevolg van server problemen, storingen, virussen of typefouten.

Bestelling
Na een bestelling ontvangt de Opdrachtgever per email een orderbevestiging met daarin de totale kosten eventueel inclusief verzendkosten. Nadat de betaling is ontvangen zal Zus & Kado de bestelling bij de Opdrachtgever laten bezorgen. Mocht een artikel niet meer leverbaar zijn dan kan de Opdrachtgever geen rechten ontlenen aan de koopopdracht.

Levering
Alle artikelen worden, mits voorradig, binnen 3-5 werkdagen na ontvangst van de betaling opgestuurd, tenzij er aanvullende informatie zoals een geboortekaartje wordt op gestuurd naar Zus & Kado. Mocht bestelling van Opdrachtgever door onvoorziene omstandigheden niet binnen 5 werkdagen worden bezorgd dan neemt Zus & Kado contact met de Opdrachtgever op.

Retourzending
Iedere bestelling, behalve artikelen op maat gemaakt met naam of persoonlijke tekst of geboortekaartje, kan binnen 14 dagen na ontvangst retour worden gestuurd met de originele orderbevestiging en vermelding van het ordernummer. Het artikel dient ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking teruggestuurd te worden. Het orderbedrag wordt op de rekening van de Opdrachtgever teruggestort binnen 10 werkdagen na ontvangst van de producten.
De verzendkosten van de retourzending zijn voor klant, Zus & Kado is niet aansprakelijk voor de retourzending, we raden dan ook aan om dit aangetekend te versturen.

Betaling
De betalingsmogelijkheden zijn middels iDeal, of via telebankieren. Indien de Opdrachtgever niet binnen 7 dagen na bestelling heeft betaald is Zus & Kado gerechtigd de bestelling te annuleren.

Aansprakelijkheid
Zus & Kado stelt zich niet aansprakelijk voor het zoekraken, verloren gaan en/of beschadigen van verzonden artikelen met een track& trace kode. Iedere aansprakelijkheid van Zus & Kado is beperkt tot het bedrag dat in het desbetreffende geval door Zus & Kado is geleverd aan de Opdrachtgever.


Overig
Zus & Kado is bevoegd deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website op ieder moment te wijzigen. Bij wijziging van de algemene voorwaarden zullen de nieuwe voorwaarden op de website beschikbaar worden gesteld. Niets van de website mag door derden worden gebruikt, gekopieerd of worden overgenomen, zonder de schriftelijke toestemming van Zus & Kado. De rechtsverhouding tussen de Opdrachtgever en Zus & Kado wordt exclusief beheerst door het Nederlands recht. Geschillen die uit de rechtsverhouding voortvloeien zullen uitsluitend worden beslecht door de bevoegde Nederlandse rechter. Voor meer informatie over de geschillen commissie verwijzen je naar : http://ec.europa.eu/consumers/odr/(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2009 - 2018 Zus & Kado Kraamkado met naam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie