Help! Waar is de tijd gebleven?! Wordt je kind alweer drie jaar en heb je al zoveel (ongebruikt) speelgoed in huis liggen? Of heb je binnenkort een verjaardag van een andere peuter? Vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Wat zijn leuke en nuttige cadeaus voor deze leeftijd? Wij hebben een selectie gemaakt in verschillende thema’s.

Creativiteit

Kinderen rond de leeftijd van 3 jaar zijn erg fantasierijk. Laat de creativiteit de vrije loop! Ouders kunnen dit (nog meer) stimuleren door bijvoorbeeld knutselspullen, potloden, stiften, verf en klei aan te bieden. Wasco  is ook een goede optie. Doordat het stevig, ‘smijt’ proof en het makkelijk is om vast te houden, is het ideaal voor kleine peuterhandjes. Dat levert gegarandeerd mooie tekeningen op! Met het hamertje-tikspel kunnen kinderen er vrolijk op los timmeren en de mooiste creaties maken. Deze cadeauopties zullen veel gebruikt worden!

Rollenspelen

De sociale kant begint ook te groeien. Ze beginnen steeds vaker samen te spelen met een vriendje of vriendinnetje. Een winkeltje, restaurant, werkbank of dokterspraktijk wordt zo gemaakt! Dan is het wel zo leuk om echte attributen te gebruiken die net echt lijken! Populaire cadeautjes zijn een keukentje, theeservies , een gereedschapskist  en een dokterskoffertje. En het leuke is dat het cadeau bij zus & kado gepersonaliseerd kan worden met naam!

Puzzelen

Het concentratievermogen wordt steeds beter. Puzzelen wordt dan een stuk interessanter! De eenvoudige legpuzzels worden ingeruild voor puzzels met kleinere en meerdere stukjes. Het is voor het kind niet alleen leuk om te doen, maar het is ook nog eens nuttig. Een puzzel traint de cognitieve vaardigheden, fijne motoriek, hand-oog coördinatie en het probleemoplossend vermogen. En ze zijn apentrots als ze de puzzel alleen hebben gelegd! Naast legpuzzels zijn er nog veel meer puzzels op de markt! Wil je een vrolijke gepersonaliseerde puzzel geven met de naam van de jarige? Neem dan hier  een kijkje!

Gezelligheid

Misschien had je hier nog niet aan gedacht, maar eenvoudige gezelschapspelletjes kun je ook cadeau doen vanaf de leeftijd van 3 jaar. Ze kunnen makkelijke spelregels onthouden en het is een perfecte manier om samen met je kind te kunnen spelen. Er zijn verschillende spelopties. Kwartet  heeft vaak leuke illustraties, is leerzaam en het kind traint ook gelijk het geheugen en de concentratie. Een bordspel zoals ‘Mens erger je niet’  is ideaal om te leren tellen en kleuren en dieren te benoemen. Een ander leuk spel is Domino! Deze 2-in-1 domino-puzzel  is een vrolijk spel dat beeld- en getal herkenning stimuleert. Doordat de kaarten twee verschillende zijden hebben, wordt dit spelletje nooit saai!

Fijne motoriek

Zoals ik hierboven al noemde gaat de motoriek erop vooruit en je hoeft niet meer zo bang te zijn dat ze van alles in hun mond stoppen. Die fase zijn ze meestal wel voorbij. Dat betekent dat je speelgoed met kleinere onderdelen cadeau kunt doen. 

Veel cadeaus die hierboven genoemd worden, stimuleren ook de fijne motoriek door het kleine formaat. Maar er is nog meer keuze. Een (groot) poppenhuis, rijg- en stapelspellen, lego en duplo zijn ideaal om mee te spelen!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwjes ?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets!

Volg je ons al?

​​

Whatsapp

 

Tags

kraamkado, kraamcadeau, Little Dutch, muziekdoos, label label roze kraamkado, Naamtrein ,kraamcadeau voor een jongen, kraamcadeau voor een meisje ,Jollein, zakelijk kraamcadeau versturen, Trixie baby speelgoed ,By-Bora, Bamboe bekers, siliconenrietjes, tuitbeker, kadoservice, stoeltje met naam, blokkenkar met naam, lappenpop, Sophia, babygym,  Jabadabado, naamcadeau, kinderspeelgoed, houten blokken, legpuzzel zonnestelsel, spaarpot met naam, kraamcadeau met naam, Little Dutch blokkentrein met naam, Tender Leaf Toys, naamkado, baby kado, BamBam, kam en borstel met naam, kraam kadopakket, geboortestoeltje, origineel kraamcadeau, babycadeau, Kiddy Colors, naamslinger, baby's eerste jaar,  naampuzzel, jungle, Cre8, hippe kraamkado's , unike kraamcadeau's, Trixie speelgoed, kado voor baby, roestbruin, stonegreen, okergeel,  Happy Horse, knuffel met naam, invulboeken zwangerschap, zwanger, nachtlampje, kinderkamer, nijntje, persoonlijk kraamcadeau, koffertje met naam, geboortekoffertje, badcape met naam , handdoek met naam , kadopakket, cadeaupakket, geboortetoren, houten blokken, babycadeautje, kinderstoel, zwembandjes, bijtspeelgoed, chewies, Tikiri, badspeeltjes, spelletjes, puzzels, kwartet, Little Dutch kwartet, Pure & Nature, Treatments, spa, Shinshiro , handcreme, bodylotion, bodymist, voor mama, verzorging tijdens de zwangerschap, tired legs, belly oil, hydrofieldoeken, swaddle , Lulujo, kinderservies, eten en drinken, safari, bamboe kinderservies, kraamkoffertje , koffertje met geboortekaartje, stoeltje met geboortekaartje, lakentje met naam geborduurd,  wieglaken met naam, ledikant laken met naam , raket, poppenhuis, balansspeelgoed, houten speelgoed Little Dutch houten speelgoed, knuffels met naam, richie, konijn, zeepaardje, octopus mintgroen, roze, blauw, lily leaves, Little dutch lily leaves, raket spaarpot, nijntje spaarpot, olifant spaarpot , letterblokken

© 2009 - 2021 Zus & Kado Kraamkado met naam | sitemap | rss